blank

BH utan bygel (3-pack), ekologisk bomull

149.00kr

Till Butik

Artikelnr: 1810600674691689 Kategori:

Beskrivning

Stilren BH i 3-pack från bpc bonprix collection. Utan bygel och utan sömmar, med formpressade kupor i ekologisk bomull och en liten färgad blomdetalj ? en ljusblå, en rosa och en gul. En elegant kupform och smala axelband gör den attraktiva looken komplett. Finns i varianterna tre vita BH:ar eller en vit, en svart och en ljusrosa BH eller en ljusgrå, en blågrön och en vit BH.

Mer information

Butik

Bonprix

Varumärke

bonprix

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram