blank

Carhartt WIP Byxor Abbott Pant Brun

949.00kr

Till Butik

Artikelnr: 3876800971757653 Kategori:

Beskrivning

Det här är ett par byxor från Carhartt WIP som har en normal passform. Byxorna har en gylf som stängs med hjälp av en dragkedja och en knapp. Två sidofickor finns samt två bakfickor. På den ena bakfickan finns en patch med en logotyp. Tyget är i en bomullsmix.

Mer information

Butik

Stayhard

Varumärke

Carhartt WIP

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram