blank

Linton Scuba Track Pants

1,500.00kr

Till Butik

Artikelnr: 6960701534946333 Kategori:

Beskrivning

Track-pants i teknisk jersey med drawstrings och gulddetaljer som ger en sportig touch. Den här byxan är designad för en snygg vardagslook med en sportig känsla. Bär dom till sneaker och en bomberjacka eller testa att bära dom men cardigan och loafers för en perfekt balans mellan sport och dressat. Designad med dragkedja och mudd vid fot för flexibel fotvidd. Avsmalnande ben och ledig passform. Byxan är normal i storlek. Ta din vanliga storlek.

Mer information

Butik

Åhlens

Varumärke

Nikolaj d'Étoiles

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram