By Malina For Hanky Panky Bralette

419.40kr

Mer info

Artikelnr: 4155500781898338Kategori:

Beskrivning

Otroligt fin bralette från Hanky Panky i modern design framtagen i samarbete med By Malina. Bralette i Hanky Pankys copyrightskyddade signaturspets av hög kvalité som känns behagligt mot huden utan vassa kanter. Ett flexibelt material som enkelt tas på och av över huvudet. Axelband med reglerbar längd och bred kant under bysten som ger bra stöd utan att spänna åt. En bralette som du känner dig både vacker och bekväm i. Kombinera braletten med tillhörande trosor för ett strålande underklädesset.

Mer information

Butik

Timarco

Varumärke

Hanky Panky

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.

Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedinfacebookpinterestyoutubersstwitterinstagramfacebook-blankrss-blanklinkedin-blankpinterestyoutubetwitterinstagram