blank

Freya Starlight K Cup Bra

579.00kr

Till Butik

Artikelnr: 4155500240770139 Kategori:

Beskrivning

BH från Freya i fin och elegant design som ger ordentligt stöd åt större kupstorlekar. En stadig bygel-BH med fodrade och fyrdelade kupor som stöder, lyfter och för bysten framåt. Breda vingar med powernet som håller BH:n på plats hela dagen. Breda axelband med reglerbar längd och hak och hyskknäppning i ryggen för en perfekt passform. En underbar BH i prickig spetsdesign som du känner dig både vacker och bekväm i. Använd gärna BH:n tillsammans med tillhörande trosor för ett slående underklädesset.

Mer information

Butik

Timarco

Varumärke

Freya

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram