Jeans Hyperflex Clouds Anbass

1,599.00kr

Mer info

Artikelnr: 6960700237639178Kategori:

Beskrivning

Smal passform, normal midja med ett mjukt avsmalnande smalt ben, fem fickor. Hyperflex Clouds-linjen med fem fickor kombinerar hög flexibilitet med den autentiska REPLAY-denimstilen. De sticker ut för sin användning av en avancerad tvättteknik, som involverar enzymer som inte producerar giftigt avfall och sparar upp till 75% vatten. Resultatet är en ansvarsfull inställning och en uppmärksamhet på miljön, som alltid har varit en del av varumärkets filosofi.

Mer information

Varumärke

Replay

Butik

Åhlens

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.

Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedinfacebookpinterestyoutubersstwitterinstagramfacebook-blankrss-blanklinkedin-blankpinterestyoutubetwitterinstagram