Rea!

Samsøe Samsøe Byxor Frankie Trousers 11496 Blå

1,199.00kr659.00kr

Mer info

Artikelnr: 3876801786296618Kategori:

Beskrivning

Byxor från Samsøe Samsøe som har en smal passform. Byxorna har en gylf som stängs med hjälp av en dragkedja och fyra fickor finns. Gylfen stängs med hjälp av en dragkedja och en knapp. Tyget har en mjuk känsla.

Mer information

Varumärke

Samsøe Samsøe

Butik

Stayhard

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.

Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedinfacebookpinterestyoutubersstwitterinstagramfacebook-blankrss-blanklinkedin-blankpinterestyoutubetwitterinstagram