blank
Rea!

Just Junkies Jeans Sicko black Svart

799.00kr 479.00kr

Till Butik

Artikelnr: 3876800485306497 Kategorier: ,

Beskrivning

Det här är ett par jeans från Just Junkies som har en smal passform. Jeansen har fem fickor och en gylf som stängs med hjälp av en dragkedja. På ena bakfickan sitter en patch med en logotyp och tyget har stretch.

Mer information

Butik

Stayhard

Varumärke

Just Junkies

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram