Kavat sneakers halland wp rosa

799.00kr

Mer info

Artikelnr: 6753801299579565Kategori:

Beskrivning

Vattentäta sneakers som passar perfekt till utomhuslek. Den är tillverkad i delvis återvunnen textil/nylon med ett invändigt och biologiskt nedbrytbart membran.Skorna har extra skrapskydd på tån vilket gör dem extra slittåliga. Den fotriktiga lästen passar de allra flesta fötter. Innersulan är mjuk och stötdämpande och yttersulan i gummi gör att barnet står stadigt på marken. Skon är lätt att ta på och av tack vare den dubbla kardborreknäppningen.Som alla Kavats skor är de fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.Skötselråd: Halland WP är tvättbar i maskin på 30°. Kom ihåg att ta ur innersulan och tvätta den separat. Torka skon och innersula i rumstemperatur. Denna sko mår bra av att impregneras med jämna mellanrum. Glöm inte att hälla ur eventuellt grus och sand.Modell: Halland WPProduktionsland: KambodjaFabrik: Sunbow Enterprises Co LtdLäs mer på polarnopyret.se/pop-cares/vara-leverantorer
Kavat sneakers halland wp rosa

Mer information

Butik

Polarn O. Pyret

Varumärke

Polarn O. Pyret

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.

Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedinfacebookpinterestyoutubersstwitterinstagramfacebook-blankrss-blanklinkedin-blankpinterestyoutubetwitterinstagram