blank

Mönstrad kortärmad omlottbody

99.00kr

Till Butik

Artikelnr: 1945401311671834 Kategori:

Beskrivning

En kortärmad body i omlottmodell. En kommer i en ljusrosa färg med tusenkönor och den andra i ljusgrönt med olika blommor och söta insekter. Med vår smarta Extended size solution, med två rader med tryckknappar i grenen, kan ditt barn växa en storlek och behålla samma plagg. Tillverkad av ekologisk bomull.

Mer information

Butik

Lindex

Varumärke

Lindex

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram