Om Klädhallen

Klädhallen förmedlar nästan Sveriges alla kläder under ett och samma tak! Tanken är att du som kund på ett enkelt sätt ska kunna söka efter unikt klädesplagg utan att behöva besöka Sveriges alla butiker. Det ska räcka med en butik, Klädehallen.se

Oavsett om du som kund söker efter en BH eller en guid för att få fram din BH-storlek, ska du finna allt här hos oss på Klädhallen. Vi inte bara förmedlar kläder utan har även flertalet guider för att välja storlekar och mått på alla kläder. Många besöker just våra guider inför köp utav kläder, t.ex. för att få fram jeans storlek.

Hos oss har vi mellan 20 000 till 30 000 unika produkter! Till detta tillkommer en stor variation utav storlekar och färger. Kombinationen utav det gör att det i slutändan rör sig om 100 000 olika klädesplagg. Vi uppdaterar dagligen vår databas med REA och ordinarie priser. På det tillkommer våran tjänst med rabattkoder som är en populär tjänst vi tillhandahåller.

Information om Klädhallen

Företagsinformation

Klädhallen är en del utav Tomsjo Consulting AB som har sitt säte i Stockholm. Tomsjo Consulting AB har certifikatet Certifierad E-handel som uppdateras dagligen. Likaså har vi rätten att bära sigillet ifrån UC som ett intyg att vi har en ordnad ekonomi i bolaget.

Historia

Klädhallen är en del utav flera butiker inom e-handel som drivs utav Tomsjo Consulting AB. Butiken Klädhallen är resultatet utav att personer med bakrund inom Finans, utveckling och intresse utav kläder beslutade sig för att hjälpa kunder att på ett enkelt sätt fina de klädesplagg eller märkeskläder som de kan söka efter i en och samma butik. Tanken är att man inte ska behöva gå in på t.ex. Lindex, Åhlens, Bubbleroom, Björn Borg etc, utan vi samlar ALLT hos Klädhallen där vi uppdaterar produkter och priser dagligen.

Vårt mål

Vi på klädhallen har som mål att vara ledande inom förmedling utav kläder som tjänst. Våra återkommande kunder ska alltid känna trygghet i att få rätt pris och hitta billigast möjliga pris på alla kläder på svenska marknaden. Det ska vara enkelt och vi vill att kunderna ska återkomma gång på gång då de vet att vi tillhandahåller bästa pris på marknaden för kläder då vi tar in ifrån priser ifrån över 300 klädmärken varav flera svenska klädmärken. Om vi har 300 klädesmärken idag räknar vi med 600 klädmärken i morgon!

Klädhallen

A part of Tomsjo Consulting AB
Org: 556979-6344
Moms reg: SE556979634401
Säte: Stockholm
Telefon: 08-551 06 330
E-post: kladhallen@tomsjo.se

Varför Klädhallen?

Handla kläder online

Hos Klädhallen kan du fynda mode online på nätet! Välj och vraka bland 45.000 billiga klädesplagg online - Du finner något för din smak, stil och tillfällen till vardags och fest! Skapa ett nytt utseende eller fortsätt komplettera din garderob med kläder. Handla billiga kläder hos oss.

- Ja, du fyndar billiga kläder online här på Klädhallen.se. Vi har rea kläder till bästa pris och i ett enormt urval som funkar för alla tillfällen i livet.

Billiga kläder och prisvärda kläder är något som gynnar allas ekonomi. Varför betala för något som kan vara billigare!

Kläder till bästa pris

Billiga kläder och prisvärda kläder är något som gynnar allas ekonomi. Varför betala för något som kan vara billigare!

Utnyttja REA

Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.

Exklusiva kläder

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Enormt utbud

Vi har idag ca 45.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.
Vårt utbud varierar med tanke på säsong och antal partners. I skrivande stund har vi 3000 olika klädmärken och 65.000 produkter som vi marknadsför. Dessa i sin tur kan beställas i olika färger och storlekar.
KLÄDHALLEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram