Om Klädhallen

Klädhallen förmedlar nästan Sveriges alla kläder under ett och samma tak! Tanken är att du som kund på ett enkelt sätt ska kunna söka efter unikt klädesplagg utan att behöva besöka Sveriges alla butiker. Det ska räcka med en butik, Klädehallen.se

Oavsett om du som kund söker efter en BH eller en guid för att få fram din BH-storlek, ska du finna allt här hos oss på Klädhallen. Vi inte bara förmedlar kläder utan har även flertalet guider för att välja storlekar och mått på alla kläder. Många besöker just våra guider inför köp utav kläder, t.ex. för att få fram jeans storlek.

Hos oss har vi mellan 60 000 till 70 000 unika produkter! Till detta tillkommer en stor variation utav storlekar och färger. Kombinationen utav det gör att det i slutändan rör sig om 100 000-tals olika klädesplagg. Vi uppdaterar dagligen vår databas med REA och ordinarie priser. På det tillkommer våran tjänst med rabattkoder som är en populär tjänst vi tillhandahåller.

Information om Klädhallen

Företagsinformation

Klädhallen är en del utav Tomsjo Consulting AB som har sitt säte i Stockholm. Tomsjo Consulting AB har certifikatet Certifierad E-handel som uppdateras dagligen. Likaså har vi rätten att bära sigillet ifrån UC som ett intyg att vi har en ordnad ekonomi i bolaget.

Historia

Klädhallen är en del utav flera butiker inom e-handel som drivs utav Tomsjo Consulting AB. Butiken Klädhallen är resultatet utav att personer med bakrund inom Finans, utveckling och intresse utav kläder beslutade sig för att hjälpa kunder att på ett enkelt sätt fina de klädesplagg eller märkeskläder som de kan söka efter i en och samma butik. Tanken är att man inte ska behöva gå in på t.ex. Lindex, Åhlens, Bubbleroom, Björn Borg etc, utan vi samlar ALLT hos Klädhallen där vi uppdaterar produkter och priser dagligen. 

Vårt mål

Vi på klädhallen har som mål att vara ledande inom förmedling utav kläder som tjänst. Våra återkommande kunder ska alltid känna trygghet i att få rätt pris och hitta billigast möjliga pris på alla kläder på svenska marknaden. Det ska vara enkelt och vi vill att kunderna ska återkomma gång på gång då de vet att vi tillhandahåller bästa pris på marknaden för kläder då vi tar in ifrån priser ifrån över 300 klädmärken varav flera svenska klädmärken. Om vi har 300 klädesmärken idag räknar vi med 600 klädmärken i morgon!

Klädhallen.se

A part of Tomsjo Consulting AB
Org: 556979-6344
Moms reg: SE556979634401
Säte: Stockholm
Telefon: +46(8) 551 06 330

NYA TRENDER

Missa aldrig ett Erbjudande, Rabattkod eller Nyheter!
Är du modemedveten eller vill göra fynd? Gör som alla andra, fynda genom vårt populära nyhetsbrev!

Upp till 50 % RABATT

PRENUMERERA PÅ VÅRT