VISA KATEGORIER

Produktkategorier

FILTRERA PRODUKTER

Filtrera på pris

Filtrera på varumärke

VISA KATEGORIER

Produktkategorier

FILTRERA PRODUKTER

Filtrera på pris

Filtrera på varumärke

Björn Borg

Visar alla 6 resultat

 • Rea! SOCK ANKLE SOLID

  SOCK ANKLE SOLID

  44.50kr
  Mer info
 • Björn Borg 2-Pack Sock Solid 2P Svart

  Björn Borg 2-Pack Sock Solid 2P Svart

  149.00kr
  Mer info
 • Björn Borg Ryggsäck Van Blå

  Björn Borg Ryggsäck Van Blå

  399.00kr
  Mer info
 • Björn Borg Kalsonger Noos Solid Shorts Svart

  Björn Borg Kalsonger Noos Solid Shorts Svart

  229.00kr
  Mer info
 • Björn Borg Ryggsäck Core Grå

  Björn Borg Ryggsäck Core Grå

  499.00kr
  Mer info
 • Björn Borg 2-Pack Sock Solid 2P Vit

  Björn Borg 2-Pack Sock Solid 2P Vit

  149.00kr
  Mer info

Björn Borg Kläder

Sveriges världsstjärna Björn Borg, den välkända Svenska ikonen som tillverkar kläder och som ursprungligen var en sportstjärna. Han gjorde inte bara succé inom sin sport utan blev även en modeikon och har byggt upp ett imperium inom klädindustrin och dess accessoarer!

Björn Borg tillverkar både Herrkläder och Damkläder och hans kläder förknippas med förutom Sportkläder även med moderna och grymt snygga kläder! Främst är det Björn Borg Kalsonger & Björn Borg Trosor som har slagit igenom stort då de tillverkas bekväma och Sexiga! Underkläder ifrån Björn Borg förknippas idag med ungdomlighet och alla som bär ett outfit bestående utav ett eller flera plagg ifrån honom kan bekräfta det!

En Björn Borg kollektion är idag förknippad med att vara eller förbli ung genom att bära hans snygga kläder till vardags och träning! Om ni inte har provat Björn Borg så tycker vi att ni ska göra det! De är förutom att väldigt bekväma att ha på sig, är de i många fall även riktigt sexiga!
Hur är det med kvalitén? Jo, varje söm i kläderna tillverkade i bästa kvalité och gjorda för att hålla dag ut och dag in i vardagen, eller under hårda träningspass under en lång tid framöver!

Vad erbjuder vi på Klädhallen? Jo, vi erbjuder er så gott som hela sortimentet utav produkter ifrån Klädmärket Björn Borg i alla dess storlekar. Dessutom erbjuder vi företagets accessoarer som är en väldig massa artiklar!

Sammantaget erbjuder vi er ett stort utbud utav snygga Björn Borg Kalsonger, Trosor, väskor, sneakers (skor), Tröjor, Tights, Sportkläder, T-shirts, Solglasögon, Strumpor mm. Ja, produktlistan kan göras väldigt lång! Vi föreslår att ni istället bläddrar bland kategorierna eller söker på varumärket ‘Björn Borg’ i vår sökfunktion! Ni kommer garanterat att finna ett eller flera klädesplagg som passar er som är snygga, bekväma och dessutom består genom åren!

Tips, titta till Björn Borg REA DAM eller Björn Borg REA HERR där ni kan fynda genom olika Erbjudanden på hans kollektioner! Där finner ni t.ex. Björn Borg Kalsonger och Björn Borg Trosor i olika mönster, färger och modeller! Färglada underkläder har kommit för att stanna, så fyll på garderoben med kläder i skön passform som ni kan ha i flera år!

Vill ni besöka 'Björn Borg Official Online Store'? Då klickar ni på länken och där kan ni även handla kläder samt accessoarer genom deras officiella butik.

Visste ni att Björn Borg föddes år 1956 i Stockholm? Nu vet ni det!

Välkommen att handla Björn Borg online till bästa pris!

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.

Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram