VISA KATEGORIER

Produktkategorier

FILTRERA PRODUKTER

Filtrera efter pris

Filtrera på varumärke

VISA KATEGORIER

Produktkategorier

FILTRERA PRODUKTER

Filtrera efter pris

Filtrera på varumärke

ONLY

Visar alla 13 resultat

 • Rea! ONLY Sedona Light Coat Light Grey Melange XS

  ONLY Sedona Light Coat Light Grey Melange XS

  349.00kr
  Mer info
 • ONLY Sedona Light Coat Dark Grey Melange XS

  ONLY Sedona Light Coat Dark grey melange XS

  699.00kr
  Mer info
 • ONLY Jana L/S Cowlnck Dress Dark Grey Melange S

  ONLY Jana L/S Cowlnck Dress Dark Grey Melange L

  429.00kr
  Mer info
 • ONLY Millie Life HW Mini Paper Skirt Medium Blue Denim M

  ONLY Millie Life HW Mini Paper Skirt Medium Blue Denim M

  349.00kr
  Mer info
 • Rea! ONLY Olivia S/S Wrap Dress Black / Shore Flower 36

  ONLY Olivia S/S Wrap Dress Black / Shore Flower 36

  165.00kr
  Mer info
 • ONLY Olivia Wrap Skirt Dusk Blue/ Flower S

  ONLY Olivia Wrap Skirt Dusk Blue/ Flower S

  279.00kr
  Mer info
 • Rea! ONLY Veneda Life Mom Pant Desert Sage XL/32

  ONLY Veneda Life Mom Pant Desert Sage XS/32

  145.00kr
  Mer info
 • ONLY Emma L/S High Neck Top Black XL

  ONLY Emma L/S High Neck Top Black XL

  229.00kr
  Mer info
 • Rea! ONLY Nova Lux S/S Frida Top Red Dahlia S

  ONLY Nova Lux S/S Frida Top Red Dahlia XS

  69.00kr
  Mer info
 • Rea! ONLY Poptrash Soft Check Pant Black/Cloud Dancer XS/32

  ONLY Poptrash Soft Check Pant Black/Cloud Dancer XS/32

  199.00kr
  Mer info
 • ONLY Sedona Light Coat Walnut XS

  ONLY Sedona Light Coat Walnut Detail:MELANG XS

  699.00kr
  Mer info
 • ONLY Nanjing L/S Pullover Knit Balsam Green Det. Me XS

  ONLY Nanjing L/S Pullover Knit Balsam Green Det. Me XS

  379.00kr
  Mer info
 • ONLY Lorca Canvas Parka Black XS

  ONLY Lorca Canvas Parka Black XS

  649.00kr
  Mer info

ONLY Kläder

Klädhallen som butik har ett Klädmärke som har så gott som allting inom Damkläder och Accessoarer, nämligen ONLY! Klädmärket och Varumärket kommer ifrån Danmark och belyser Mode, Billiga kläder och kvalitetskläder!

De olika kollektionerna utav kläder har en stor variation och utbudet är brett! Därav är chansen stor att du kommer att bli en återkommande kund när du läser vidare och inhandlar kläder ifrån detta kvalitetsmärke.

Klädhallens utbud av ONLY

Utbudet av kläder är väldigt stort hos Klädhallen och vi har valt att skylta lite extra med deras utbud i vår Butik. Detta då deras utbud av kläder och accessoarer finns  i en otrolig massa kombinationer och variationer.

Det som många köper idag och är mycket populärt är en ONLY Jacka och ONLY Byxor vilket vi ser en stor efterfrågan efter.

Detta klädmärke samlar det som är Trendigt vilket du kan se om du tittar på deras kollektioner vi har hos Klädhallen. Då priserna är humana med inriktning på snygga och moderna kläder, är det många ungdomar och yngre kvinnor som köper detta klädmärke och dess produkter. Men för den delen ska du inte behöva på trend eller kvalité då detta är stiliga kläder som fungerar brett.

Utöver byxor och Jacka är även ONLY toppar och ONLY Jeans något som toppar listan över efterfrågade klädesplagg. Tittar vi vidare på deras arsenal har de även stilrena Kjolar, som är snygga och sexiga vilket uppskattas bland tonåringar och yngre kvinnor. En Kjol ifrån ONLY kan du ha på kontoret likaså i vardagen vilket gör det extra lockande. Kjolarna samt andra klädkategorier finns i flertalet olika modeller att välja emellan och de är alla förtjusande och uppskattade!

Ni får heller inte missa att vår butik online även kan köpa en ONLY klänning i valfritt kring varierande färger och utföranden! Blommiga mönster, enfärgade eller vad som passar dig i storlek och smak. Likaså vill ni ha skor i samma märke så tittar ni till deras Skor som finns i olika utföranden som vardagsskor eller festskor!

ONLY Kvalité

Tillverkningen av dessa kläder har riktigt bra kvalité på sina produkter vilket gör att många modemedvetna kommer tillbaka och köper andra plagg ifrån dem. Lågt pris i kombination med kvalité går hand i hand när vi pratar om dessa kvalitétsmärkta kläder ifrån ONLY. Du kan räkna med att alltid kunna köpa modekläder som följer senaste trenderna inom klädbranschen samt då med deras utomordentliga kvalité.

ONLY Kläder låga priser!

Då detta varumärke har så många variationer och till överkomliga priser är det många som vill handla ONLY. Tittar ni på priset och vad ni får, är det få varumärken som kan slå detta!

Vilka är ONLY?

ONLY är ett Danske klädmärke som utmärker sig speciellt med att alltid har så brett med accessoarer och kläder inom så många klädkategorier.

REA

Passa även på att titta till ONLY REA där du bl.a. finner ONLY klänningar på REA samt väldigt mycket annat på REA.

Välkommen in i vår butik att fynda ONLY Kläder!

Varför Klädhallen?

Handla kläder online

Hos Klädhallen kan du fynda mode online på nätet! Välj och vraka bland 45.000 billiga klädesplagg online - Du finner något för din smak, stil och tillfällen till vardags och fest! Skapa ett nytt utseende eller fortsätt komplettera din garderob med kläder. Handla billiga kläder hos oss.

- Ja, du fyndar billiga kläder online här på Klädhallen.se. Vi har rea kläder till bästa pris och i ett enormt urval som funkar för alla tillfällen i livet.

Billiga kläder och prisvärda kläder är något som gynnar allas ekonomi. Varför betala för något som kan vara billigare!

Kläder till bästa pris

Billiga kläder och prisvärda kläder är något som gynnar allas ekonomi. Varför betala för något som kan vara billigare!

Utnyttja REA

Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.

Exklusiva kläder

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Enormt utbud

Vi har idag ca 45.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.
Vårt utbud varierar med tanke på säsong och antal partners. I skrivande stund har vi 3000 olika klädmärken och 65.000 produkter som vi marknadsför. Dessa i sin tur kan beställas i olika färger och storlekar.
KLÄDHALLEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram