VISA KATEGORIER

Produktkategorier

FILTRERA PRODUKTER

Filtrera på pris

Filtrera på varumärke

VISA KATEGORIER

Produktkategorier

FILTRERA PRODUKTER

Filtrera på pris

Filtrera på varumärke

Sloggi

1 produkt

  • Sloggi Sensual Fresh Shorts trosa

    Sloggi Sensual Fresh Shorts trosa

    129.00kr
    Mer info

Sloggi Underkläder

Ett av världens mest kända klädmärke kring underkläder för Tjejer & Killar samt Kvinnor och Män! Sloggi är Snygga, Bekväma och alltid Moderna för alla tillfällen.

Man kan säga att underkläder ifrån Sloggi är perfekta för alla människor oavsett storlek eller ändamål. Ni finner senaste nyheterna ifrån Sloggi hos Klädhallen och vi kämpar för att ni ska få underkläder till bästa pris!

Sloggi billigt hos Klädhallen

Vi har flera samarbetspartners kring Sloggi som varumärke och klädmärke! Därför kan du jämföra pris och modell enkelt bland våra underkategorier t.ex. Sloggi Trosor, Sloggi BH eller Sloggi Kalsonger. När du finner den modell du vill ha klickar du på bilden för att komma vidare för att välja storlek eller färg. Visste du att vi även har Sloggi för barn och Sloggi Badkläder? Nu vet du det!

Sloggi Historia

Sloggi är ett världskänt varumärke och grundades utav det stora företaget Triumph på 1970-talet. Till en början tillverkade och marknadsförde man bomullsunderkläder under märket Sloggi. Det som kom sedan att symbolisera Sloggi är ordet Kvalité snygga underkläder och de flesta kvinnor och män i världen över känner idag till klädmärket och deras produkter.

Stort urval av Sloggi

Då vi har sådant enormt utbud utav Sloggi kommer du att finna en modell som du tycker om! De kvinnor som har Sloggi i sin klädarsenal vet att dessa kan användas dag ut och dag in och att man alltid ska ha basunderkläder ifrån Sloggi. Killarna vet att man kan ha sina Sloggi länge och för många blir det svårt att slänga sina favoritkalsonger till slut!

I vår webbshop handlar ifrån ett stort urval utav Trosor och Kalsonger ifrån Sloggi och detta i en massa variationer av modeller och färger. Trosorna ska vara sexiga samtidigt som de måste vara bekväma så att de klarar vardagen som på arbetet som på fest. Detsamma gäller kalsongerna för killarna!

Sloggi REA

Tips ifrån oss är att du tittar under vår kategori Sloggi Trosor REA samt Sloggi REA Kalsonger där ni finner alla typer av underkläder för både män och kvinnor. Under REA finner du ännu fler erbjudande eller kampanjer på dessa underkläder ifrån Sloggi, t.ex. Sloggi Barnunderkläder REA

Välkommen att handla SLOGGI hos Klädhallen!

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 80.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.

Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram