Sloggi

Filtrera på pris

Filtrera på Märke

Filtrera på pris

Filtrera på Märke

Visar 1–40 av 473 resultat

Sloggi Underkläder

Ett av världens mest kända klädmärke kring underkläder för Tjejer & Killar samt Kvinnor och Män! Sloggi är Snygga, Bekväma och alltid Moderna för alla tillfällen.

Man kan säga att underkläder ifrån Sloggi är perfekta för alla människor oavsett storlek eller ändamål. Ni finner senaste nyheterna ifrån Sloggi hos Klädhallen och vi kämpar för att ni ska få underkläder till bästa pris!

Sloggi billigt hos Klädhallen

Vi har flera samarbetspartners kring Sloggi som varumärke och klädmärke! Därför kan du jämföra pris och modell enkelt bland våra underkategorier t.ex. Sloggi Trosor, Sloggi BH eller Sloggi Kalsonger. När du finner den modell du vill ha klickar du på bilden för att komma vidare för att välja storlek eller färg. Visste du att vi även har Sloggi för barn och Sloggi Badkläder? Nu vet du det!

Sloggi Historia

Sloggi är ett världskänt varumärke och grundades utav det stora företaget Triumph på 1970-talet. Till en början tillverkade och marknadsförde man bomullsunderkläder under märket Sloggi. Det som kom sedan att symbolisera Sloggi är ordet Kvalité snygga underkläder och de flesta kvinnor och män i världen över känner idag till klädmärket och deras produkter.

Stort urval av Sloggi

Då vi har sådant enormt utbud utav Sloggi kommer du att finna en modell som du tycker om! De kvinnor som har Sloggi i sin klädarsenal vet att dessa kan användas dag ut och dag in och att man alltid ska ha basunderkläder ifrån Sloggi. Killarna vet att man kan ha sina Sloggi länge och för många blir det svårt att slänga sina favoritkalsonger till slut!

I vår webbshop handlar ifrån ett stort urval utav Trosor och Kalsonger  ifrån Sloggi och detta i en massa variationer av modeller och färger. Trosorna ska vara sexiga samtidigt som de måste vara bekväma så att de klarar vardagen som på arbetet som på fest. Detsamma gäller kalsongerna för killarna!

Sloggi REA

Tips ifrån oss är att du tittar under vår kategori Sloggi Trosor REA samt Sloggi REA Kalsonger där ni finner alla typer av underkläder för både män och kvinnor. Under REA finner du ännu fler erbjudande eller kampanjer på dessa underkläder ifrån Sloggi, t.ex. Sloggi Barnunderkläder REA

Välkommen att handla SLOGGI hos Klädhallen!

NYA TRENDER

Missa aldrig ett Erbjudande, Rabattkod eller Nyheter!
Är du modemedveten eller vill göra fynd? Gör som alla andra, fynda genom vårt populära nyhetsbrev!

Upp till 50 % RABATT

PRENUMERERA PÅ VÅRT