Ida Sjöstedt

Filtrera på pris

Filtrera på Märke

Filtrera på pris

Filtrera på Märke

Visar 1–40 av 76 resultat

Ida Sjöstedt Kläder

Vårt Svenska klädmärke Ida Sjöstedt är något som Sverige ska vara riktigt stolt över!
Ida har gjort mycket vackra kläder genom åren och hennes kreativitet går så långt tillbaka som till skolåldern, då hon redan sydde sina egna kläder i 5:e klass! Det kallar vi ambition och att lägga sin själ på sitt intresse som idag format hennes framgång som modeskapare och hennes klädföretag! Hon skapar kläder med kärlek och det syns väl i hennes kläder. T.ex Ida Sjöstedts klänningar som är sagolikt vackra.

Kollektioner

Ida Sjöstedt har många vackra kollektioner genom åren som är 2 stycken om året. De benämns t.ex. AW19 och SS19 där AW står för ‘Autumn & Winter’.
Likaså står SS för ‘Spring & Summer’ efterföljt utav årtalet.

Kläderna ifrån Ida Sjöstedt är feminina och utstrålar styrka! Hon har kvinnan verkligen i fokus och skapar vackra kläder som är stilrena och beroende på klädesplagg och kollektion får många utav kläderna att lyfta fram den kvinnliga pondusen.

Tittar man på de mer glamorösa klänningarna som designats av Ida kan vi konstatera att de är sagolikt skapade ! För mig som skriver detta flyger jag iväg till en svensk dröm som utspelar sig på en böljande blomsteräng med en äkthet som är svår att komma i närheten utav!

Vem är Ida Sjöstedt som skapar dessa kläder?

Ida är en kvinna som växt upp i Stockholm, närmare bestämt Enskede. Hon har sedan barnsben sytt och det har format hennes framgångar. Hon har vunnit pris för sin kreativa förmåga och även fått förmånen att designa bröllopsklänning till bröllopet mellan vår Prins Carl Philip och hans då blivande fru Sofia Hellqvist. Ja, en saga i sig och som kvittens på hennes kreativa sinne för design har hon även vunnit pris som årets designer år 2016 vid Ellegalan bl.a.

Olika designer och kläder

Klädmärket och varumärket Ida Sjöstedt skapar inte bara klänningar! Det designas även Badkläder, Byxor, Kappor, Kjolar och självklart Ida Sjöstedt Bröllopsklänningar!

Vem vill inte ha en klänning som är designad utav självaste Ida, som även fått äran att designa bröllopsklänning åt kungafamiljens bröllop! Ja ni förstår vart jag vill komma… sagolikt och kläder som normalt bara finns i våra drömmar!

När ni bläddrar bland kategorierna för att handla Ida Sjöstedt online, missa inte att titta om vi något Erbjudande eller Kampanj. Dessa Erbjudanden finner ni samlat på Rea på Ida Sjöstedts kläder. En mer specifik populär kategori kring Ida Sjöstedt är om det finns nedsatt pris på hennes klänningar, och Ida Sjöstedts klänningar på REA finner ni genom länken.

Välkommen in att handla Ida Sjöstedt Online i vår Butik!

NYA TRENDER

Missa aldrig ett Erbjudande, Rabattkod eller Nyheter!
Är du modemedveten eller vill göra fynd? Gör som alla andra, fynda genom vårt populära nyhetsbrev!

Upp till 50 % RABATT

PRENUMERERA PÅ VÅRT