kh-logo.png
kh-logo.png
bubbleroom-varforsaljning.jpeg
Bubbleroom-mobil-klader.jpeg

VISA KATEGORIER

Produktkategorier

FILTRERA PRODUKTER

Filtrera på pris

Filtrera på varumärke

VISA KATEGORIER

Produktkategorier

FILTRERA PRODUKTER

Filtrera på pris

Filtrera på varumärke

Ida Sjöstedt

1 produkt

Ida Sjöstedt Kläder

Vårt Svenska klädmärke Ida Sjöstedt är något som Sverige ska vara riktigt stolt över!
Ida har gjort mycket vackra kläder genom åren och hennes kreativitet går så långt tillbaka som till skolåldern, då hon redan sydde sina egna kläder i 5:e klass! Det kallar vi ambition och att lägga sin själ på sitt intresse som idag format hennes framgång som modeskapare och hennes klädföretag! Hon skapar kläder med kärlek och det syns väl i hennes kläder. T.ex Ida Sjöstedts klänningar som är sagolikt vackra.

Kollektioner

Ida Sjöstedt har många vackra kollektioner genom åren som är 2 stycken om året. De benämns t.ex. AW19 och SS19 där AW står för 'Autumn & Winter'.
Likaså står SS för 'Spring & Summer' efterföljt utav årtalet.

Kläderna ifrån Ida Sjöstedt är feminina och utstrålar styrka! Hon har kvinnan verkligen i fokus och skapar vackra kläder som är stilrena och beroende på klädesplagg och kollektion får många utav kläderna att lyfta fram den kvinnliga pondusen.

Tittar man på de mer glamorösa klänningarna som designats av Ida kan vi konstatera att de är sagolikt skapade ! För mig som skriver detta flyger jag iväg till en svensk dröm som utspelar sig på en böljande blomsteräng med en äkthet som är svår att komma i närheten utav!

Vem är Ida Sjöstedt som skapar dessa kläder?

Ida är en kvinna som växt upp i Stockholm, närmare bestämt Enskede. Hon har sedan barnsben sytt och det har format hennes framgångar. Hon har vunnit pris för sin kreativa förmåga och även fått förmånen att designa bröllopsklänning till bröllopet mellan vår Prins Carl Philip och hans då blivande fru Sofia Hellqvist. Ja, en saga i sig och som kvittens på hennes kreativa sinne för design har hon även vunnit pris som årets designer år 2016 vid Ellegalan bl.a.

Olika designer och kläder

Klädmärket och varumärket Ida Sjöstedt skapar inte bara klänningar! Det designas även Badkläder, Byxor, Kappor, Kjolar och självklart Ida Sjöstedt Bröllopsklänningar!

Vem vill inte ha en klänning som är designad utav självaste Ida, som även fått äran att designa bröllopsklänning åt kungafamiljens bröllop! Ja ni förstår vart jag vill komma… sagolikt och kläder som normalt bara finns i våra drömmar!

När ni bläddrar bland kategorierna för att handla Ida Sjöstedt online, missa inte att titta om vi något Erbjudande eller Kampanj. Dessa Erbjudanden finner ni samlat på Rea på Ida Sjöstedts kläder. En mer specifik populär kategori kring Ida Sjöstedt är om det finns nedsatt pris på hennes klänningar, och Ida Sjöstedts klänningar på REA finner ni genom länken.

Välkommen in att handla Ida Sjöstedt Online i vår Butik!

Billiga kläder online, Dam, Herr & Barn

Hos Klädhallen kan du fynda mode online på nätet! Välj och vraka bland 45.000 billiga klädesplagg online - Du finner något för din smak, stil och tillfällen till vardags och fest! Skapa ett nytt utseende eller fortsätt komplettera din garderob med kläder. Handla billiga kläder hos oss.

- Ja, du fyndar billiga kläder online här på Klädhallen.se. Vi har rea kläder till bästa pris och i ett enormt urval som funkar för alla tillfällen i livet.

Billiga kläder och prisvärda kläder är något som gynnar allas ekonomi. Varför betala för något som kan vara billigare!

Köp Billiga kläder online samt exklusiva kläder. Här finner du allt inom herrkläder, damkläder och barnkläder till bra priser! När du vill fylla garderoben med säsongens kläder eller fynda ifrån föregående års mode, då har du kommit till rätt klädbutik på nätet.

Vi har idag ca 45.000 olika klädesplagg som sedan i olika variationer som färg och storlek resulterar i miljoner unika kläder för Dam, Herr, Barn och Baby. Allt som du finner i vår butik är lagervara och uppdateras dagligen så att du ska kunna beställa och få billiga kläder levererade snabbt och enkelt som kund.Förutom billiga kläder till ordinarie pris tillhandahåller vi även REA, Kampanjer och nedsatta priser på moderna kläder. Ta aven del utav våra rabattkoder som ger tillgång till extrapris för bl.a. studenter eller första gångens köpare.
info@kladhallen.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram