Trofé

Filtrera på pris

Filtrera på Märke

Filtrera på pris

Filtrera på Märke

Visar 1–40 av 90 resultat

Trofé Kläder

Kläderna utav Trofé inriktar sig till Kvinnor som behöver snygga men ändå bekväma Underkläder, Badkläder eller Nattkläder. Trofé har en fantastisk passform i sin arsenal av kläder och man betalar inte något överpris för detta! När man bär detta klädmärke ska man bekvämt kunna framhäva former eller dölja former. Detta oavsett om du är på fest eller i det vardaglige livet som på kontoret eller hemma.

Trofé producerar idag också Shaping kläder, protes-bh, amnings-bh, sport-bh, och snygga BH som dessutom kan bli bli osynlig om man har en tunn tröja.

Detta klädmärke har även BH med avtagbara axelband som är perfekt att ha när man bär en klänning på fest eller vid speciella tillfällen. 

När man kommer hem efter en fest eller varit ute och dansat behöver man krypa ner i sängen med en skön pyjamas eller ett bekvämt nattlinne!

Klädhallen marknadsför Trofé som är ett Svenskt Klädmärke specialiserat på Underkläder, Badkläder och Nattkläder för kvinnor.

Klädmärket designar själva sina kläder och produktutvecklingen sker även den här i Sverige, närmare bestämt Borås.

Missa heller inte att gå in på Varumärkets respektive kategorier för att söka efter Trofé REA. T.ex. Trofé Trosor under REA och Trofé Baddräkt under REA.

Välkommen att handla bekväma underkläder i vår butik online!

NYA TRENDER

Missa aldrig ett Erbjudande, Rabattkod eller Nyheter!
Är du modemedveten eller vill göra fynd? Gör som alla andra, fynda genom vårt populära nyhetsbrev!

Upp till 50 % RABATT

PRENUMERERA PÅ VÅRT